Posjetitelji

Tražite dodatne informacije za posjetitelje? Došli ste na pravo mjesto! Ako ovdje ne pronađete odgovor, pošaljite nam e – poruku na: zagrebyarncraftfest@gmail.com ili putem Facebooka: /zagrebyarncraftfest.

Gdje se održava festival i kad?

Zagreb Yarn Craft Fest 2021. se održava u subotu, 23. listopada u Studentskom centru, na adresi Savska cesta 25, Zagreb.

Koje su mogućnosti parkiranja i javnog prijevoza?

Studentski centar ima izvrsnu povezanost javnim prijevozom, koju definitivno preporučujemo. Do mjesta održavanja doći ćete tram. linijama 3, 4, 13, 14 i 17.  Obližnja parkirališta su: Parking Cibona, Parking KK Cibona (dnevna karta 35 kuna). Zona ispod Koturaške ulice (u blizini SC-a) je 2. zona parkiranja.

Mogu li koristiti kreditnu / debitnu karticu na festivalu? Postoji li u blizini bankomat?

Svi izlagači neće imati mogućnost prihvaćanja kreditnih i debitnih kartica, pa preporučujemo  da sa sobom ponesete gotovinu, za svaki slučaj! U blizini se nalazi nekoliko bankomata različitih banaka (PBZ, Zagrebačka banka).

Gdje mogu naći podatak o cijeni ulaznice i radionica?

Sve informacije o cijeni ulaznica i radionica kao i često postavljanja pitanja (FAQ) naći ćete na našoj stranici KOTIZACIJE.

Mogu li na samom festivalu popiti kavu, postoji li u blizini kafić? Da li će biti hrane?

Na festivalu možete kupiti čaj, kavu, vodu. Odmah do ulaza na festival nalazi se kafić, koji je otvoren od 8h do 21h. U blizini se nalazi nekoliko restorana, pekara i slastičarnica.

Da li će na festivalu biti mjesta za sjedenje, pletenje i druženje?

Da. Imat ćemo zonu za sjedenje, druženje, pletenje / kukičanje.

Da li mi ostaje pribor s radionice?

Pribor (pletače igle, igle za kukičanje…) koji ćete korisiti na svim radionicama, osim na radionicama čipke, ostaje u vašem vlasništvu i nosite ga kući. Nadamo se da ćete ga korisiti i nakon festivala te sljedeće godine doći na novi festival, spremni za naprednije radionice! 🙂

Koja je procedura za ulazak na festival s obzirom na Covid?

Molimo vas da se pridržavate uputa Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.
Podsjećamo također da su posjetitelji svih društvenih i javnih okupljanja u zatvorenom prostoru obavezni koristiti maske za lice.

Novinarske akreditacije

Svim novinarima omogućujemo slobodan ulaz na Zagreb Yarn Craft Fest uz predočenje valjane novinarske iskaznice. Nije potrebno unaprijed slati zahtjev za akreditiranje.