Posjetitelji

Tražite dodatne informacije za posjetitelje? Došli ste na pravo mjesto! Ako ovdje ne pronađete odgovor, pošaljite nam e – poruku na: zagrebyarncraftfest@gmail.com ili putem Facebooka: /zagrebyarncraftfest.

Gdje se održava festival i kad?

2. Zagreb Yarn Craft Fest 2022. održava se u subotu, 1. listopada u Studentskom centru, na adresi Savska cesta 25, Zagreb.
Vrijeme: od 10:00 do 18:00 sati.

Koje su mogućnosti parkiranja i javnog prijevoza?

Studentski centar ima izvrsnu povezanost javnim prijevozom, koju definitivno preporučujemo. Do mjesta održavanja doći ćete tram. linijama 3, 4, 13, 14 i 17.  Obližnja parkirališta su: Parking Cibona, Parking KK Cibona (dnevna karta 35 kuna). Zona ispod Koturaške ulice (u blizini SC-a) je 2. zona parkiranja.

Mogu li koristiti kreditnu / debitnu karticu na festivalu? Postoji li u blizini bankomat?

Svi izlagači neće imati mogućnost prihvaćanja kreditnih i debitnih kartica, pa preporučujemo  da sa sobom ponesete gotovinu, za svaki slučaj! U blizini se nalazi nekoliko bankomata različitih banaka (PBZ, Zagrebačka banka).

Gdje mogu naći podatak o cijeni ulaznice i radionica?

Sve informacije o cijeni ulaznica i radionica kao i često postavljanja pitanja (FAQ) objavit ćemo uskoro.

Mogu li na samom festivalu popiti kavu, postoji li u blizini kafić? Da li će biti hrane?

Na festivalu možete kupiti čaj, kavu, vodu. Odmah do ulaza na festival nalazi se i kafić, koji je otvoren od 8h do 21h. U blizini se nalazi nekoliko restorana, pekara i slastičarnica.

Da li će na festivalu biti mjesta za sjedenje, pletenje i druženje?

Da. Imat ćemo zonu Prelo za sjedenje, druženje, pletenje / kukičanje.

Da li mi ostaje pribor s radionice?

Pribor (pletače igle, igle za kukičanje…) koji ćete korisiti na svim radionicama, osim na radionicama čipke, ostaje u vašem vlasništvu i nosite ga kući. Nadamo se da ćete ga korisiti i nakon festivala te sljedeće godine doći na novi festival, spremni za naprednije radionice! 🙂

Novinarske akreditacije

Svim novinarima omogućujemo slobodan ulaz na Zagreb Yarn Craft Fest uz predočenje valjane novinarske iskaznice. Nije potrebno unaprijed slati zahtjev za akreditiranje.